Historie

De familie van de Haterd is reeds 3 generaties werkzaam in de isolatiebranche en het was dan ook vanzelfsprekend dat we voor ons zelf gingen beginnen: In februari 1991 besloten Henk en ik om IsoAir op te richten.

We zijn letterlijk klein begonnen want zoals bij vele jonge ondernemers werd in eerste instantie de zolderkamer, in dit geval van opa en oma, aan de van Heemskerckstraat in Oss ingericht als bedrijfsruimte. De administratie werd verzorgd door moeder, die tot groot verdriet in 1997 op veel te jonge leeftijd kwam te overlijden †.

We begonnen met een oude Opel Kadett als "bedrijfswagen" en in die beginjaren werd IsoAir vooral ingehuurd door andere isolatiebedrijven, om werkzaamheden uit te voeren.  Met name W v.d. Hanenberg Isolatie B.V. uit Vlijmen was een grote klant.

Een jaar na oprichting kon er een gloednieuwe bedrijfsbus worden aangeschaft, en verhuisden we van de zolder naar de garage die vanaf dat moment als kantoor fungeerde. En men wist ons te vinden want binnen 4 jaar was het bedrijf zover gegroeid dat er 9 medewerkers in dienst waren. De garage werd uiteraard te klein, dus werd er een pand aan de Dommelstraat gehuurd. Ook het wagenpark groeide mee, en al snel hadden we 3 bedrijfsbussen en 1 bedrijfsauto ter beschikking.

Na een jaar aan de Dommelstraat groeiden we ook daar uit ons jasje en betrokken we ons huidige pand aan de Batavenweg op bedrijventerrein  Danenhoef in Oss.

Van onderaannemer naar hoofdaannemer  
Vanuit deze ruime bedrijfshal met kantine en kantoor  werken we met onze 12 medewerkers sinds 1999 geheel zelfstandig als hoofdaannemer in diverse isolatie projecten, gebruik makend van een modern wagenpark met 6 bedrijfsbussen en een bedrijfsauto. We hebben een goede relatie met meerdere onderaannemers en plaatwerkbedrijven om uw als opdrachtgever van complete isolatie projecten volledig te ontzorgen volgens ons uitgangspunt: "Afspraak is afspraak"


Het ging niet alleen maar voor de wind, want in januari 2003 kregen we een enorm verlies te verwerken. Tot groot verdriet overleed mijn broer, en oprichter van het bedrijf, Henk van de Haterd op 38 jarige leeftijd.

Mede door het vertrouwen van onze opdrachtgevers in ons bedrijf gaf het mij de kracht en voelden we ons gesterkt en geslaagd in de opzet om met ons bedrijf een kwalitatief hoogstaand product te blijven leveren in de isolatiebranche.  
 


Iso-Air staat voor service en kwaliteit!


Richard van de Haterd